-->

O nama Enciklopedija Cvijeća


 

www.cvijece.eu.org vaše je odredište za sve što je povezano s cvijećem

Bilo da tražite savjete sa zelenim prstima ili ideje za Majčin dan – ovdje ćete pronaći niz inspiracija i ideja. Volimo cvjetove u svim njihovim prekrasnim bojama, oblicima i veličinama, a brigu o njima shvaćamo vrlo ozbiljno. Ako tražite savjet kao vrtlar početnik ili trebate malo cvjetne inspiracije za svoju nadolazeću zabavu ili vjenčanje, pronaći ćete sve i više u cvijece.eu.org.

cvijece.eu.org sadrži članke o svemu što se odnosi na cvijeće i prigode. Uz široku stručnost o svim cvjetnim stvarima, također nudimo inspiraciju i ideje za čestitke za svaku prigodu, kao i ideje za proslave za mnogo različitih prigoda tijekom godine.

Enciklopedija cvijeća vizualno je istraživanje cvjetnih aranžmana Makota Azume koji oduzimaju dah - susreti neobičnih, ponekad egzotičnih biljaka koje se obično ne pojavljuju u prirodi. Svojim pomno ukomponiranim fotografijama, Shunsuke Shiinoki razotkriva krhko postojanje cvijeća, njihove krhke oblike, stalne metamorfoze i neizbježno propadanje.

Na suvremen način, Enciklopedija cvijeća uranja čitatelja u svemir iznimne ljepote dok se u isto vrijeme bavi dihotomijama poput trajnosti i taštine, umjetnosti i prirode, hibridne kulture i promjene okoliša.


Russelia simbolizira ponovno rođenje i nove početke .

  Russelia je rod od oko 50 vrsta cvjetnica iz obitelji Plantaginaceae , porijeklom iz Meksika, Kube i Srednje Amerike. Većina vrsta su gr...